SmokeSmart

Smokesmart er en norskfokusert nettbutikk som selger reusable e-sigaretter til det norske markedet. De er et internasjonalt selskap som også jobber mot andre markeder i Europa. SmokeSmart er basert i Tyskland.

Produktet

En reusable e-sigarett fungerer ved at du først bestiller et startsett, som inneholder både e-sigarettene og cartomizerene (som inneholder e-væsken). Når du deretter har dampet opp dine første cartomizers, bestiller du rett og slett nye cartomizers/pakker fra SmokeSmart. Dette er en flott og enkel løsning, og den passer veldig godt til folk som ønsker å starte med e-sigaretter.

SmokeSmart leverer til tusenvis av nordmenn, og mye av grunnen til dette er at de er blant de billigere på markedet. På nettsiden deres har den en oversikt over deres og andre konkurrenter. Dette er veldig smart for å framheve sin prisfordel.

SmokeSmart Nikotinstyrke

Selskapet leverer et godt utvalg med forskjellige nikotinstyker. Du kan bestille både 0mg, 6mg, 10mg, 12mg, 18mg og 24mg. Dette er meget bra.

Smaker

SmokeSmart har også et godt utvalg med forskjellige smaker. Vi kan blant annet nevne Menthol, Cappuccino, Blåbær, Classic, Jordbær og Vanilje.

Kontakt SmokeSmart

Vi har registrert følgende kontaktinformasjon for SmokeSmart:

Startpakke: SmokeSmart tilbyr for tiden ingen «lokketilbud».

Denne anmeldelsen av SmokeSmart var skrevet av Esigarettermednikotin.com som ga nettbutikken 5/10 i rating.

Hva synes du om SmokeSMart? Legg igjen en kommentar her: