Hva er FreeSmoke, og hvem står bak?

Vi ønsker FreeSmoke velkommen til Norge!

Det finnes e-sigarettbutikker i Norge, og det finnes e-sigarettbutikker i utlandet som selger e-sigaretter i Norge. Grunnen til at de utenlandske butikkene finnes, er selvfølgelig at det ikke er tillatt å selge e-sigaretter med nikotin i Norge, og at nordmenn derfor må bestille dette fra utlandet.

For oss nordmenn er de mest kjente utenlandske butikkene for e-sigaretter med nikotin DanSmoke, SmokeSmart, Fortuna og Norgessigaretten.

I det siste har det imidlertid dukket opp en ny leverandør, nemlig FreeSmoke. Det er vanskelig å få tak på hva dette firmaet er.  Domenet freesmoke.no ble registrert 16. april 2016, så dette er et relativt nytt firma her i Norge.

Dette er domeneeieren for freesmoke.no:

NORID Handle...............: DHA253O-NORID
Type.......................: organization
Name.......................: Domain Holding 002 ApS
Id Type....................: organization_number
Id Number..................: 911647192
Registrar Handle...........: REG837-NORID
Post Address...............: Mail Boxes Etc. 315
Postal Code................: NO-0028
Postal Area................: OSLO
Country....................: NO

Dette firmaet velger å håndtere alle henvendelser via e-post. Du kan kontakte dem ved å sende en mail til support@freesmoke.eu.

FreeSmokes konsept er at de tilbyr en gratis prøve, som blir til et abonnement dersom det ikke blir sagt opp innen 14 dager. Dessverre er det en rekke kunder som overser dette og som i ettertid føler seg urettferdig behandlet.

FreeSmoke har avsluttet samarbeidet med E-sigaretter med nikotin.com

FreeSmoke har bedt oss om å fjerne denne siden om FreeSmoke, på grunn av alle de negative kommentarene som har kommet fra misfornøyde FreeSmoke-kunder. Vi har ikke etterkommet dette ønsket, og FreeSmoke har derfor avsluttet samarbeidet med oss.

Imidlertid: Det er en rekke andre firmaer som leverer e-sigaretter med nikotin til nordmenn. Du finner en fin oversikt over disse firmaene her:

https://www.esigarettermednikotin.com/nyttig/kontakt-e-sigarettfirmaene/

  admin

  Norsk e-sigarett-entusiast

  Click Here to Leave a Comment Below
  Cengiz - 2016-12-06 Reply

  Hei. Jeg vil bare frarådet alle til å gå på samma fellen som jeg gjorde med freesmoke.com.no den samme som dere har beskrevet som ny på markedet.
  Grunne er at vilkår siden er ganske lurete og jeg gikk på smell der. Dessuten så lurer jeg på om de endrer vilkårene
  Etter at de har fått så så mange nye kunder og endrer det til med en anen bundende abb. Vilkår. Flere ganger har jeg bedt om ett bekreftelse på avslutte mitt kunde forhold. Med slutt på flere tilsendt fakturaer , ikke flere pakker , og har fått kun svar med at dem ikke kommer til å sende meg flere pakker. Gjentatte ganger har jeg dedikert på at jeg vil ha et skriftelig avslutting med de tre punktene med i teksten men kun fått som sagt svar på at dem ikke sender meg flere pakker. Jeg var så sikker på t jeg har lest vilkårene før bestillingen min som var et prøve sending der dem sa at det er kun frakt på 99kr som kommer men fikk pakken med ett pris på 149kr det er ikke så ille med 50kr men at man er bundet til dem med en mnd. Oppsigelse tid som da krever at du må kjøpe en mnd. Forbruk til etter prøve pkken. Jeg kan ikke huske at noe slikt stod på vilkår siden. At man har et VIP medlemskap som krever ny kjøp eller en mnd opsigelses tid og får tilsendt ett nytt 4 ukers forbruk. Jeg sendte epost og ba om oppsigelse av abb.mitt umiddelbart etter at jeg fikk prøve pakken. Og da kom sjokket med 4uker til. Det som er lurende er at dem ikke sender pakken før dine 14. Dagers angre rett går ut på dato. Da får du ikke sendt den tilbakr med angrefrist.
  Håper dette hjelper til med andre som ser og vil prøve samma firmaet.
  Mvh

   Mikjel H. Motzfeldt - 2016-12-16 Reply

   Har fått problemer med dette firmaet etter å ha bestilt en prøvepakke til 14 dager.
   Prøver å finne ut hvilken e-mail adresse dette firmaet har for å kunne avslutte kundeforholdet.
   Dette firmaet er et røverreir.

  kethil skjærvø - 2016-12-13 Reply

  Hei Jeg avbestiller mitt abonemang med øyeblikkekig virkning vh kethil skjærvø

   Leiane karlsson - 2017-09-14 Reply

   Vet ej var jag avslutar mitt abonnemang, hittar ingen sida vart jag kan vända mig/ behöver er hjälp med att avsluta detta/ Leiane Karlsson/ Västerås/Sweden

  Geir Nordstokkå - 2016-12-16 Reply

  hei
  jeg har også blitt lurt.
  jeg vil returnere varen men til hvor??
  vet noen det?
  mvh geir

  Kjell Gunnar - 2016-12-20 Reply

  hva må jeg gjøre for å si opp abonnent har gjort det men får det men får stadig flere pakker

  Nima - 2016-12-20 Reply

  Jeg har blitt lurt på samme måte. Fikk en startpakke først og nå fikk en annen pakke med flere uønskede sigaretter(refills pakker + starter kit) samt en faktura på kr. 699.

  Slo organisasjonsnummeret, 10004494 som står på fakturaen i forskjellige nettsteder blant annet, Brønnøysundregistrene «https://www.brreg.no/» , men ingen resultat. Nettsiden freesmoke.no eller freesmoke.com.no eksisterer ikke lenger. Begynte å tenke på at dette kan være falsk. Er det lurt å ikke betale regningen?
  Lurer på om hvordan man kan finne hvem eier kontonummeret (62630650165). Er det noen som kan gi noe tips/råd?

   John - 2017-01-27 Reply

   Alektum Inkasso i Tønsberg

    Anne Karin Thorsen - 2017-04-03 Reply

    De har ikke lenger gyldig telefon nr. i København men inkasso som heter Wifa Ltd. telefon
    +45 71992694. Jeg har også fått inkasso på kr. 699.- som jeg ikke er villig til å betale.
    Har jo returnert siggisen for 6 siden

  Jan Tore Stensbøl - 2017-01-02 Reply

  Dette er noe mest useriøse firmaet jeghsr vært borti. Prøvd å kontakte div epost adr med enet tilbakemelding om at de ikke har noe med dette eller at adressen ikke finnes. men etter mye leting fant jeg til slutt en adr no@free-smoke.eu og ble selvsagt godtatt oppsigelse men at jeg ville få en ny forsendelse da det var en mnd oppsigelsesfrist
  Dette sto detingen ting om når prøvepakkning ble bestilt og oppsigelses frist er fra da de sendte og ikke når du motar pakken som har gått igjennom norsk TOll for det kommer også Toll deklarering på nesten 700 kr i tilegg.

  Malvin - 2017-01-03 Reply

  Dette er juks og bedrageri. Jeg ber alle klikke å lese den lille skiften der det står AVTALEVIKÅR. Les alt for da fårstår du fort at du går i en felle.

  Mona - 2017-01-09 Reply

  IKKE BESTILL HERIFRA!!!! DETTE ER BARE LURERI! Har prøvd å si opp nå i tre måneder, men pakkene bare kommer i posten, med faktura. De bekreftet min oppsigelse i November og jeg har fått 2 pakker etter den tid. Når jeg skriver til de så sier de at jeg ikke kan returnere varer og at de ikke kommer til å slette fakturaen. SELV om de har bekreftet at jeg har sagt opp pr mail :-(

   Victor - 2017-01-31 Reply

   Hej,
   De har gjort likadant med mig. Jag har redan anmält dem hos Konsumentverket.
   Jag har inte betalt någon faktura och första steget är att bestrida fakturorna hos dem, bara om jag kan få rätt adress…
   Därefter, skall man bestrida en eventuell faktura från något inkasso företag och vidare till Kronofogden. Då har man ingen betalningsanmärkning även om man förlorar i en domstol vilket är en omöjlighet.
   Vänliga hälsningar,
   Victor

    ea - 2017-04-07 Reply

    Hej Viktor bestrid fakturorna till Alektum Group och be Konsumentverket att skicka din anmälan vidare till Konsument europa det är dom som ska hjälpa dej bestrida fakturorna, men skriv även själv till Alektum och bestrid saken.

  John - 2017-01-27 Reply

  Fikk bekreftelse på oppsigelsen nå, så jeg er veldig spent på om de slutter å sende pakker med kr 699,- fakturaer… Foreslår at alle begynner å sende pakkene til Alektum Inkasso i Tønsberg sammen med kopi av faktura, oppsigelsesbekreftelse og alt.
  Jeg lurer på, holder de bare på sånn i Norge, eller i Danmark og Sverige også? Har en mistanke om at kjeltringene holder til hos Alektum Inkasso…. ?

  Florentin Popa - 2017-01-30 Reply

  Hej,
  Jag har beställt ett startpaket och jag fick inget batteri och därmed är produkten oanvändbar. Detta kostade ‘bara’ 99 SEK i frakt.
  Därefter, utan att jag hade beställt skickade dem ett paket till med en faktura på 699 SEK.
  På fakturorna står att man skall kontakta dem innan man returnerar deras varor. Gång på gång, på gång har jag frågat efter denna adress men inte fått den. Om någon vet deras riktiga adress i Danmark (de har två olika på faktorurna, olika boxnummer och olika postnummer) vänligen meddela mig det, jag skall skicka ett bestridande till dem.
  Deras e-post för svenska konsumenter är support@freesmoke.se
  Jag har redan anmält dem hos svenska Konsumentverket.
  Om ni vill, vi kan samarbeta mot dessa skurkar.
  Jag ser fram emot ert svar.

  Sonja Kristin Dahlen - 2017-01-30 Reply

  Hei
  Jeg vil ikke HA flere pakker med Free Smoke fra dere . Vil gjerne at dere sletter meg fra registret deres. ,Send meg returadressen deres så jeg får sendt tilbake den siste pakken
  mvh Sonja k Dahlen.

   Jan inge Hansen - 2017-02-22 Reply

   Hei.
   Kan føye meg inn i rekkene til alle Dere som har skrevet noe her.
   Har fått de samme beskjedene,men jeg sendte til slutt varene i retur i embalasjen jeg fikk de tilsendt i. Postkontoret anbefalte meg å ta bilde av pakken før den ble sent. Det ble selvsagt gjort,og kvitteringen er tatt vare på.
   Har skrevet mail til free smoke og sagt dette. Jeg sa også at jeg kom til å kontakte forbrukerrådet visst ikke de ga seg.
   Dette er ca 1 mnd siden. Har ikke hørt noe fra de ennå,men føler meg ikke trygg.
   Mvh Jan inge Hansen

  Fenrisulv1 - 2017-02-03 Reply

  Dette er bondefangeri av klasse. Man blir tilbudt gratis vareprøver på vareprøver.no/diverse/freesmoke-esigaretter.html ,der det ikke er nevnt noe om betingelser. Denne siden er tilsynelatende lik freesmoke’s hjemmeside, bortsett fra at her er betingelsene med avkrysningsboks. Når man så klager til firmaet og sier at en ikke har godtatt noen betingelser, svarer de at bestillingen ikke ville gått igjennom uten at man hadde krysset av at man godtok betingelsene. De etterspør så om dokumentasjon på at du gikk inn på en side uten avkrysningsboks.
  Denne siden kan så dokumenteres ved å ta skjermdump av siden. Siden finner man ved å gå inn på freesmoke.no. I adresselinjen på hjemmesiden står det: no.free-smoke.eu . adresselinjen redigeres ved å sette : /1/? etter adressen slik : no.free-smoke.eu/1/? og trykker så enter. Da kommer siden som de fleste lir lurt av opp, og kan så brukes til dokumentasjon på at man ikke har godtatt noen kjøpsforpliktelser
  Håper dette kan være til hjelp for andre som sliter med dette svindlerfirmaet

  Victor - 2017-02-03 Reply

  Hej,

  Detta svar har jag fått från dem:
  ————————————————————————————————————-
  Hej Victor

  Tak for din mail.
  Du kan godt få en adresse, hvor du kan sende pakkerne hen men jeg vil gøre dig opmærksom på, at du stadig skal betale for dem.
  Vi kreditere dem ikke.
  Adressen er:
  Wifa Group Ltd
  Boks 2070
  1013 Copenhagen
  Denmark


  Camilla
  support@freesmoke.se
  —————————————————————————————————————–

  Nu gäller det att bestrida fakturorna. Först till dem, sedan till deras inkasso företag. Även Kronofogden och i domstolen om det behövs.
  Norska Konsumentverket har säkert mallar för hur ett bestridande skall formuleras.

  Har ni tänkt er att vi kan stämma dem? Om vi samarbetar och skaffar en duktig advokat kan vi vinna.

  Victor - 2017-02-03 Reply

  Om företaget inte vill ändra fakturan eller om du inte får tag på företaget ska fakturan bestridas. Det går också att bestrida endast en del av en faktura, även om de andra delarna av fakturan är rätt.

  Du kan ta kontakt med företaget som skickat fakturan via mejl eller vanligt brev. I meddelandet ska du uppge ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress om du har en sådan. Ange också nummer, belopp och datum på den faktura som du inte tänker betala och anledningen till varför du inte betalar. Hallå konsument har en mall som du kan använda för bestridanden.

  Mall för att bestrida faktura
  Om ärendet går vidare till inkasso

  Om företaget du har handlat från skickar vidare sitt krav till inkasso ska även inkassokravet bestridas. Det bestridandet ska i så fall skickas till inkassoföretaget, och inte till företaget som du ursprungligen handlade från.

  Samma sak gäller om inkassoföretaget skulle skicka ärendet vidare till Kronofogden. Då är det till Kronofogden som du ska skicka ett bestridande. Kronofogden gör ingen bedömning om kravet är riktigt eller inte, vilket gör att även Kronofogdens krav ska bestridas. Så länge du bestrider kraven i alla led riskerar du inte att få en betalningsanmärkning, inte ens om ärendet skulle gå hela vägen till domstol och du förlorar.
  Ta hjälp av konsumentvägledningen

  Konsumentvägledningen i din kommun kan ge dig kostnadsfri rådgivning och hjälp om du vill bestrida en faktura. Det är viktigt att du har sparat kopior på dina bestridanden, oavsett om du bestrider via mejl eller vanligt brev. Kopiorna behövs om en konsumentvägledare ska kunna hjälpa dig, det gäller även om ditt ärende skulle gå till domstol.

  Fenrisulv1 - 2017-02-04 Reply

  Dette er svaret på en mail som jeg sendte til dem, der jeg dokumenterte ved hjelp av bilde den siden jeg bestilte fra (se mitt tidligere innlegg).

  ————————————————————————————————————

  Freesmoke.NO via helpscout.net
  Vedlegg10:54 (for 3 timer siden)

  til meg
  Hej ……….

  Tak for din mail.
  Jeg kan godt se, at du ikke skulle acceptere vores betingelser og det er dybt beklageligt.
  Såfrem begge månedspakkerne er i uåbnet stand, kan du sende dem retur.
  Jeg har vedhæftet en returformular, som du bedes udfylde og vedlægge i pakken.
  Jeg har annulleret dit abonnement og hvis du streger dit navn og adresse ud, skriver retur på pakkerne og lægger dem i en postkasse med denne adresse, så krediterer vi dem, så snart de kommer retur:
  Wifa Group Ltd
  Boks 2070
  1013 Copenhagen
  Denmark

  Jeg beklager ulejligheden.

  Ha´ en god dag!


  Camilla

  ———————————————————————————————————-

  Poenget er at ved å bestille en gratis vareprøve fra denne siden uten å ha kysset av for at man godtar firmaets betingelser, ikke forplikter en til verken å betale for, eller returnere forsendelser man ikke har bedt om eller bestilt, Dette er en risiko firmaet må ta på sin egen kappe, da dette er et opplagt forsøk på svindel

  Jane - 2017-02-09 Reply

  Samme problemet som resten av dere :( hva gjør jeg :( ?
  Jeg vil ikke betale 699 da jeg har sagt opp abonnementet..både på mail og angrefristarket.

   Anne Karin Thorsen - 2017-04-03 Reply

   Jane. Jeg har også fått faktura etter 6 uker, returnert 2dre pakken og har også sagt opp abonnement.
   Vil ikke betale denne regnningen så får vi se hva som skjer.

  Heidi - 2017-02-10 Reply

  Jeg har prøvd å ringe dem men nummeret er ikke deres, fått inkasso fra dem for varer jeg ikke har motatt

  Heidi - 2017-02-10 Reply

  Jeg har prøvd å ringe dem men nummeret er ikke deres, fått inkasso fra dem for varer jeg ikke har motatt …er dette nummeret sjekket opp?

   admin - 2017-02-10 Reply

   Nei, dette nummeret har vi ikke prøvd å ringe.

   admin

    Leif Svendsen - 2017-03-13 Reply

    HEI!!!
    JEG FIKK EN FREESMOKE FRA DERE!!!!!!
    DETTE ER BARE JUKS::::::
    HAR ALLEREDE SNAKKET MED ADVOKAT OM HVA JEG SKAL GJØRE???
    HAN BA MEG SENDE DET I RETUR TIL DERE OG HVIS JEG HØRER MER IFRA DERE SÅ SKAL HAN HJELPE MEG VIDERE MED SAKEN
    FOR DERE SENDER UT E-SIGARETTE SOM IKKE VIRKER SLIK DE SKAL:::::::

    HILSEN LEIF SVENDSEN::::::CUST:NO::::1004336

  Victor - 2017-02-13 Reply

  Hej,

  Jag har också fått inkasso, inväntar nu Kronofogden, skall gå ända till domstolen med dessa.
  Ni måste bestrida fakturorna, först till FreeSmoke och sedan till Inkasso. Inkasso företaget vet ej om varför ni inte betalt ursprungliga fakturan.
  Nedan ett exempel på hur man bestrider. Förslag till brev för att tillbakavisa faktura / krav:

  Till (Företagets namn)
  (Ort, datum)

  Angående er faktura nr XXXXXXXXX (fakturans nummer, belopp och datum )
  Härmed tillbakavisar jag ert krav på betalning för ovanstående faktura, eftersom det inte finns något avtal mellan er och mig.
  (Förtydliga även varför. Det kan till exempel vara att du inte har beställt varan eller tjänsten som fakturan avser.)
  (Ditt namn och adress,
  telefonnummer och e-postadress)

  Karin - 2017-02-13 Reply

  Jeg fikk ikke bekreftet kjøpet en gang og slettes ikke krysset av for vilkår. Men hadde lagt inn adressen, før siden kortsluttet og forsvant. Varene kom og jeg og da det kom en ny forsendelse ba jeg om en returadresse, men det gir de ikke ut.

  Vi er blitt lurt og om vi solidariske nekter å betale varen, går til avisen og kontakter Forbruker Rapporten, jeg vurderer også politianmeldelse.

  Får jeg en pakke til sendes hele dritten til adressen som står på pakken.
  Jeg har tilbudt meg å returnere varene kostnadsfritt, og klaget fordi det ikke var med noen angre seddel og heller ikke noen returadresse.

  bjørg - 2017-02-16 Reply

  jeg sier opp mitt kundeforhold .Dette er bare joks vil ikke ha noe med dere og gjøre hilsen Bjørg

  Victor - 2017-02-17 Reply

  Jag har redan anmält dem till Konsumentverket i Sverige.
  Man kan anmäla dem i Danmark också:

  https://www.forbrugerombudsmanden.dk/Om-os

  Om det är fler som gör det kanske danska Forbrugerombudsmanden vidtar vissa åtgärder.

  David - 2017-03-06 Reply

  Er veldig fornøyd med http://www.dampjuice.com og de driver ikke med slik svindel. De har ingen abonnementsordning, og man bestiller selv når man vil.

  Leif Svendsen - 2017-03-13 Reply

  Jeg fikk E SIGARETT FRA DERE SOM IKKE FUNGERER I DET HELE TATT!!!!!!!
  KOMMER TIL Å SENDE DEN I RETUR OG VIL IKKE HØRE MERE IFRA DERE FOR DA GÅR JEG VIDERE MED SAKEN!!!!!

  HILSEN LEIF SVENDSEN KUNDENR:1004336

  Grazyna Rosenfeldt - 2017-03-14 Reply

  Hei!
  Jeg er også blitt lurt. Har betalt for prøve pakke og 2 pakker jeg ikke har bestilt og en inkassovarsel. Er for tiden i rehabilitering etter en hjerteoperasjon og betalte for å få fred. Om noen vil gå sammen med meg for å ta den useriøse netthandleren så blir jeg med. De er utrolig frekke!!!

  Hilsen kunde ref.nr. 1002632

  aleksandras - 2017-03-23 Reply

  i would like to say that i had the same thing like you all did. they seem to be fearless. i would like to all of you including my self take a lawyer and issue them for cheating people. and ask for the refunds and compensation of our nerves spent on this crap, which make our lives shorter.

  sidsel kristoffersen - 2017-03-25 Reply

  Jeg sier opp mitt abonnement. Stopp det umiddelbart.gi meg tilbakemelding

  roy runds - 2017-09-08 Reply

  jag beställde på prov,till min son, men han sa att har slutat med att röka.
  jag har fått ett kuvert med refills,som jag inte har beställt av er.jag säger upp min beställning ,med er. roy runds

  roy runds - 2017-10-12 Reply

  Hej,jag undrar varför ni skickar mera e-cigaretter till mig, när jag har skickat ett mail till er.mitt aktnr är2774465.jag önskar att ni kontaktar mig va jag skall göra med mitt paket som ni skickade till mig.jag vill inte ha mera e-cigaretter av er.mvh roy.

  mohammed Alhijazi - 2017-11-15 Reply

  Hej
  Kan du svara mig . Vad min göra för att den faktura påminnelse den nummer 010106783 ,och jag skickade den fyra packet jag ringa er och inte svara mig och den Aktnr :2874069.
  Jag skickade den fyra packet tillboka för er med faktura och komm påminnelse för mig.Självklart fick du utvisningen och du vill ha pengar också från denna dåliga behandling så jag kommer att tillgripa lagen eftersom jag blev besviken av dig med ånger för tre dagar sedan och jag är en av dig kommer att svara på mig och ingen svarar varför jag betalar pengarna för något som inte mottogs på detta sätt det nya monumentet
  M.V.H
  Mohammed Alhijazi

  Leave a Comment: