Norgessigaretten

Superb support på norsk!

  • Kjapp levering!
  • Kvalitetsprodukter!
  • Stort utvalg!

Norgessigaretten er en nyoppstartet nettside som fokuserer på å selge e-væske og e-sigaretter med nikotin til Norge. Dette kan de gjøre ettersom de er et utenlandsk selskap basert i EU. Mens andre norske nettbutikker som selger e-væske eller e-juice ikke kan tilby nikotin, så er Norgessigaretten.com en av de få «norske» nettbutikkene som kan gjøre det.

De leverer meget raskt da de er basert i Baltikum som ligger veldig nærme Norge. Kunder rapporterer at de mottar varer på under 1 uke, noe som er veldig raskt når man handler fra utlandet. Det er kjekt å slippe å vente lenge hvis du er sugen på nikotin. Da slipper man å ty til vanlige sigaretter i mellomtiden.

De tilbyr support på norsk via live-chat, email og telefon. Det er flott at man kan nå dem via forskjellige metoder, og vi liker spesielt live-chat løsningen. Å kunne få svar i løpet av et par minutter via chat er alltid en behagelig løsning.

Esigarettermednikotin.com kan absolutt anbefale Norgessigaretten.com!

Kontakt Norgessigaretten

Vi har registrert følgende kontaktinformasjon for Norgessigaretten:

Startpakke: Norgessigaretten tilbyr forskjellige startpakker som du kan bestille her. Legg merke til at en del av produktene er abonnementer.