Nettbutikker

E-sigaretter er en av de raskest voksende trendene idag. Millioner av mennesker verden over stumpet den tradisjonelle røyken, og velger å gå for den mye sunnere dampen istedet. Med elektroniske sigaretter kan folk rett og slett lettere slutte med røyk, og det er samtidig ofte en behagelig opplevelse å dampe elektroniske sigaretter. Man trenger ikke mer for å skape en megahit. Nettbutikker for elsigg popper opp overalt for tiden. Vi i Esigarettermednikotin.com har tatt en titt på gode nettbutikker for nordmenn som er ute etter e-sigaretter på nett.

Norgessigaretten.com er et selvfølgelig valg. Dette firmaet er registrert i Riga, Latvia og de kan dermed selge e-væske med nikotin lovlig til Norge. Du får norsk support og gode produkter, hva mer trenger man?

Dansmoke er basert i England og de fokuserer hovedsakelig på såkalte «cigalikes» og cartomizers som man trenger som refills for å fortsette å dampe. I motsetning til Norgessigaretten så tilbyr Dansmoke kun en type el-sigarett.

FortunaCig er en annen nettbutikk som kun selger såkalte «disposables». De selger kun via abonnement, og du kan kun kjøpe en type el-sigarett. Vi skulle gjerne sett at de tilbydde et større produktutvalg.