FreeSmoke korrigerer

Kommunikasjonsansvarlig hos FreeSmoke, Mikkel Fabricius, har sendt oss en e-post og bedt oss om å korrigere informasjon og påstander om FreeSmoke på esigarettermednikotin.com. Vi gjengir korrespondansen i sin helhet her:

Hej Asle,

Jeg er kommunikationsansvarlig hos FreeSmoke og jeg har en række ændringer som jeg vil bede dig få rettet på jeres hjemmeside, da de ikke er korrekte.

Først så er der informationssiden her, hvor der er flere ting der er forkerte: http://www.esigarettermednikotin.com/freesmoke/

1) I skriver at FreeSmoke er Svensk. Det er forkert. FreeSmoke er et engelsk selskab. Firmainformationerne står som punkt 1 i betingelserne:

Wifa Group Ltd.
The Green, Houghton Regis
LU5 5DY
United Kingdom

2) Herefter sætter I spørgsmålstegn ved antallet af vores kunder. I kunne jo spørge os hvis I var i tvivl i stedet for at lade os fremstå som løgnere. Vi har eksisteret under et andet navn tidligere og vi har rigtig mange kunder i Norden.

Jeg forstår ikke hvorfor det overhovedet er nødvendigt at skrive noget negativt om en forhandler som I lever af at levere trafik til. Vi er ikke anderledes end Dansmoke, Xsmoke, Fortunacig eller nogen af de andre.

3) Herefter påpeger I at vores udsagn omkring sundhed og økonomisk besparelse ved e-cigaretter i forhold til tobak er tvivlsom. Den største undersøgelse nogensinde foretaget af e-cigaretter beviser at e-cigaretter er minimum 95% mindre skadelige end tobak: https://www.gov.uk/government/news/e-cigarettes-around-95-less-harmful-than-tobacco-estimates-landmark-review

Og den økonomiske besparelse er svær at komme udenom, da 1 filter koster 30kr og nikotinindholdet svarer til 1 pakke cigaretter til ca. 50-60kr i Sverige.

Men nå det så er sagt forstår jeg ikke hvorfor I overhoved har valgt fremhæve det, da vi ikke påstår noget anderledes end de andre netbutikker I henviser til.

4) I skriver at vi er allergiske mod at opgive vores telefonnummer. Det er sandt at vi håndterer al vores support på email. Det er ikke fordi vi ikke ønsker at tale med folk og vi har også et telefonnummer, men på email kan vi yde langt bedre service på email.

Det er ikke et lovkrav at tilbyde telefonsupport. I er velkomne til at skrive at vi kun yder email support, men igen forstår jeg ikke hvorfor I skulle ønske at skrive noget negativt om en forhandler I leverer trafik til og som I selv påpeger, er det meget normalt for branchen.

5) Kontaktoplysningerne I nævner er ikke korrekte og har aldrig været det.

E-postadressen er support@freesmoke.eu
Telefonnummeret I oplyser er til GratidDNS som er en hostingudbyder.

Ovenstående informationer vil vi selvfølgelig meget gerne have ændret.

Slutteligt, så har I valgt at lave en blogpost / nyhedspost om os. Det har vi et stort problem med: http://www.esigarettermednikotin.com/nyheter/hva-er-freesmoke/

For det første så fremstiller det os igen meget negativt og kontaktoplysninger er forkerte.

For det andet, så vælter det ind med kommentarer omkring hvordan man bedst muligt undgår at betale sine regninger fra os og links til hvordan kunder lettest muligt melder os til konsumentverket.

Igen må jeg påpege at vores forretning ikke er spor anderledes end nogen af de andre Netbutikker I henviser til. Vores produkter er faktisk langt bedre, hvis I nogensinde skulle have prøvet dem.

Men vores koncept er, ligesom de andres, at vi tilbyder en gratis prøve, som bliver til et abonnement hvis det ikke opsiges indenfor 14 dage. Og det er der desværre en række kunder der overser og derefter føler sig uretfærdigt behandlet.

Men vores forretning er 100% i overensstemmelse med gældende e-handelslovgivning og ikke anderledes end DanSmoke, XSmoke, Fortunacig osv. og alle er velkomne til at prøve gratis og opsige bagefter.

Igen må jeg sætte spørgsmålstegn ved hvorfor I ønsker at fremhæve os på den måde, når I ikke gør det for nogen af de andre firmaer.

Vi vil gerne fortsætte samarbejdet og vi vil gerne hjælpe med forslag til korrekt information og beskrivelse, hvis I ønsker det. Men ovenstående oplysninger skal rettes, da de er decideret usande og nyhedsopslaget skal fjernes med øjeblikkelig virkning. Alternativt må jeg bede AdService stoppe aftalen og bede jer fjerne al information om FreeSmoke på jeres hjemmeside.

Jeg ser frem til at høre fra dig og håber på vi kan finde frem til en god fælles løsning og fortsat godt samarbejde.

Med venlig hilsen
Mikkel
FreeSmoke

  admin

  Norsk e-sigarett-entusiast

  Click Here to Leave a Comment Below
  mohammed Alhijazi - 2017-11-15 Reply

  Hej
  Kan du svara mig . Vad min göra för att den faktura påminnelse den nummer 010106783 ,och jag skickade den fyra packet jag ringa er och inte svara mig och den Aktnr :2874069.
  Jag skickade den fyra packet tillboka för er med faktura och komm påminnelse för mig.
  M.V.H
  Mohammed Alhijazi

  Leave a Comment: