FortunaCig

* GRATIS PRØVEPAKKE
* FØLES SOM EKTE RØYK
* SPAR TUSENVIS AV KRONER
* KJAPP LEVERING

Med Fortuna e-sigarett kan du gjøre deg selv, de rundt deg og ikke minst miljøet en stor tjeneste. Denne elektroniske sigaretten inneholder ingen av de flere hundre skadelige stoffene som en tradisjonell sigarett gjør, men vil samtidig gi kroppen din den nikotinen den trenger. Samtidig kan man med en slik e-sigarett bli røykfri innen noen få måneder. Ifølge produsenten selv blir hele 95 prosent av de som kjøper en Fortuna e-sigarett totalt røykfri etter noen måneders bruk, og vi er heller ikke i tvil – e-sigaretter er kanskje den beste metoden for å bli røykfri.

Dette får du med Fortuna

Fortuna e-sigarett må være en av landets billigste e-sigaretter. For kun 99 kroner får du alt du trenger for å komme i gang med din nye sigarett, og du får faktisk ikke bare én e-sigarett i startpakken, men hele fem stykker! Alle er klare til bruk, og med disse fem e-sigarettene så har du nok til omtrent 150 vanlige sigaretter. Dette er en type e-sigarett som du skal kaste når du er ferdig med den, og derfor følger det med såpass mange i startpakken.

Rimelige varer

Som du skjønner så er det svært rimelig for såpass mange sigaretter, og i tillegg til at det er gode muligheter for at du kommer til å stumpe røyken for godt, så får du altså spart en god del penger på å bytte til Fortuna e-sigarett. Sigaretten har et nøytralt og stilig utseende, som ikke tiltrekker seg spesielt mye oppmerksomhet. Denne sigaretten kan du fint bruke innendørs, slik at du slipper å stå ute og fryse for hver gang du ønsker å innta litt nikotin.

Rask levering

Når du bestiller din første Fortuna e-sigarett, så vil du hver 10. dag motta fem nye e-sigaretter, som tilsvarer 150 vanlige sigaretter. Det vil være greit for de fleste, slik at de alltid har det de trenger. Det er dog ikke bindende, så du kan når som helst melde deg ut av ordningen, slik at man ikke har noe å tape på å prøve!

Gode referanser

Fortuna e-sigarett har mange gode tilbakemeldinger fra sine kunder, der de fleste skriver at lysten på vanlige sigaretter forsvant kort tid etter at de begynte med e-sigaretter. Dette er en svært positiv effekt av bruken, og det er ingen tvil om at e-sigaretter er mindre skadelig for kroppen din enn de tradisjonelle sigarettene. E-sigaretter har fått mye oppmerksomhet i norsk media de seneste årene, og stadig flere forskere kommer på banen med positive lovord om denne typen sigaretter.

Vår konklusjon

Inntil videre er det ikke tillatt å selge e-sigaretter over disk i Norge, men det er naturligvis helt lovlig å kjøpe Fortuna e-sigaretter gjennom deres nettsider. Og det er også fullt lovlig å bruke dem, og de omfattes ikke av røykeloven som ble innført for en del år tilbake siden. Vi anbefaler at du prøver ut en e-sigarett i dag, og Fortuna koster såpass lite at du har ingenting å tape på å prøve – selv om vi uansett tror du kommer til å bli meget fornøyd!

Kontakt Fortuna

Vi har registrert følgende kontaktinformasjon for Fortuna:

  • Nettsted: Har ikke nettsted
  • Facebook: Har ikke Facebook-side
  • Telefon: 815 44 144 (mandag – fredag mellom klokken 08:30 og 15:30)
  • E-post: norge@fortunacig.no

Startpakke: Fortuna tilbyr startpakke som du kan bestille her. Legg merke til at dette er et abonnement.

Denne anmeldelsen av FortunaCig var skrevet av Esigarettermednikotin.com som ga nettbutikken 7/10 i rating.
Hva synes du om Fortuna esigg? Legg igjen en kommentar her: