Ego El Røyk

En såkalt Ego el sigarett eller «elrøyk» er nok den aller mest populære formen for e-sigarett på markedet idag. Dette er en type som du selv må fylle på med e-juice/e-væske, og som derfor er littegrann mer avansert enn de såkalte gjenbruksbare/reusables som du forbinder med merker som Dansmoke. En Ego elrøyk foretrekkes ofte av mer erfarne dampere som vil ha mer damp og bedre batteri. Sjekk ut videoen under som viser hvordan du fyller e-væske/e-juice på en eGo e-sigarett:

På engelsk går denne også under navnene «Basic Vaporizer» og «Vape Pens», men de er altså mest kjent under navnet «Ego» i Norge. Du kan finne flere typer Ego hos Norgessigaretten.com.

Fordelen med disse er at de er rimelige, små og at de kan enkelt håndteres av førstegransbrukere. Det faktum at du selv fyller på med e-væske gir deg også muigheten til å blande cocktails av e-væsker. Husk allikevel å lese bruksanvisningen før du setter igang for aller første gang.

Etter de vanlige Ego-sigarettene er neste steg såkalte «mods». Dette er for de virkelig entusiastene som vil sette sammen sin egen unike e-sigarett. For deg som er nybegynner anbefaler vi uansett at du først starter med en reusable eller Ego.

Esigarettermednikotin.com kan anbefale at du starter med Ego. Disse er perfekte på grunn av pris, enkelhet og kvalitet.

NB: Når du først starter så bør du finne et såkalt startsett for Ego som inneholder alt du trenger for å komme igang med elektroniske sigaretter. De fleste forhandlere på nett tilbyr dette.