E-Væske/E-Juice med nikotin

Velkommen til nettets beste oversikt over e-væsker med nikotin (også kjent som e-juice og e-liquids) på nett. E-væsken er den væsken du bruker til å fylle på din elektroniske sigarett, enten det er en enkel eGo, eller en avansert moddet e-sigarett. Uten e-væsken har du rett og slett ingenting å dampe. Det blir som en vanlig sigarett uten tobakk. Det funker bare ikke.

Gode nettbutikker for e-væske med nikotin

Det finnes flere utenlandske nettbutikker som selger e-væsker til Norge, men disse er ofte litt vanskelig å navigere gjennom for en nordmann som er ute etter enkle e-væsker. Vi vil derfor anbefale at du benytter deg nettbutikker som primært fokuserer på det norske markedet.

E-liq

Kilde: Lindsay Fox

Norgessigaretten.com

Norgessigaretten.com er den aller første norske nettbutikken som selger nikotinholdig e-væske til det norske markedet. Deres slagord er «e-juice med nikotin». Ettersom de er registrert i Latvia så kan nordmenn lovlig handle fra dem så lenge de handler for under 3 måneders forbruk, og med hensikten å slutte å røyke. Norgessigaretten.com har også norsk support som gjør at det er veldig lett å kommunisere med dem. Vi kan helt klart anbefale denne nettbutikken for nordmenn som ønsker å handle nikotinholdig væske på nett.