DanSmoke

Som du kanskje allerede har lest på nettstedet vårt, så finnes det mange helsemessige fordeler med å bytte ut den tradisjonelle sigaretten med en elektronisk en. Samtidig er dette også et relativt nytt produkt, i et marked der mange ønsker å prøve seg, og følgelig kan det være vanskelig å skille klinten fra hveten. Det er derfor vi tester ut hver enkelt produsent og selger av e-sigaretter, slik at du kan være sikker på at du mottar et godt produkt.

Denne artikkelen er derfor en omtale av DanSmoke, som er en av de mest populære e-sigarettene på det norske markedet. Her får du garantert et bra produkt, med trygg e-juice, som samtidig ikke koster veldig mye. Og skulle du ikke være fornøyd, så har DanSmoke dessuten en fornøydhetsgaranti som gjør at du enkelt kan returnere produktet.

Dansmoke startet i 2015 også en agressiv markedsføringskampanje i samarbeid med Ryanair. Passasjerer som flyr med Ryanair vil få utdelt rabattkuponger på Dansmoke-produkter.

Dette får du hos DanSmoke

DanSmoke har et sikkert produkt som er nøye testet, og som ikke inneholder noen av de over 4000 kjemikalene som finnes i tradisjonelle sigaretter og tobakk. Når du handler fra DanSmoke, så er det vanlig å kjøpe en pakke med det viktigste for å få deg i gang. Det inkluderer en e-sigarett med USB-lader, samt et batteri som tåler å bli ladet opp mange ganger. I tillegg får du med et oppbevaringsetui, samt tre filtre med ulik smak og styrke.

Vi er imponerte over både pris, kvalitet og leveringstid på produktene fra DanSmoke. Det tok bare en uke før produktene var i postkassa – en leveringstid vi tror få selgere av e-sigaretter klarer å matche. Dessuten har de et godt utvalg av filtre og e-juice, som gjør at man kan teste ut forskjellige smaker på tobakken dersom man går lei av den «samme gamle».

På nettsidene til DanSmoke opplyser de dessuten at hele 92 prosent av kundene stumpen røyken for godt etter å ha byttet over til en elektronisk sigarett. Det er høye tall, og er naturligvis lovende for deg som ønsker å bli røykfri. I tillegg er det naturligvis langt billigere å drive med e-sigaretter. Handler du hos DanSmoke så betaler du samme prisen for en oppstartspakke som du gjør for en 20-pakning med sigaretter. Med andre ord kan du spare svært, svært mye penger i løpet av et år.

Unik DanSmoke-garanti

Mange produsenter og forhandlere av e-sigaretter lover deg et garantert røykfritt liv, men de færreste gjør noe med det dersom løfte ikke overholdes. Det gjør derimot DanSmoke – dersom du har brukt produktet i minst tolv måneder uten at du har blitt røykfri, så vil selskapet refundere 1000 kroner til deg. Med andre ord har du absolutt ingenting å tape på å prøve DanSmoke, og vi kan med sikkerhet si at de fleste rundt deg vil sette stor pris på det.
Leveringsservice fra DanSmoke

Vi anbefaler at man begynner med å kjøpe startpakken hos DanSmoke, som koster kun 99 kroner. Da får man alt man trenger for å begynne med e-sigaretter. Hvis man synes det faller i smak, så anbefaler vi at man oppretter et abonnent på DanSmoke Leveringsservice. Da vil man hver 10. dag motta 10 filtre med en valgfri smak, og følgelig unngår man at man går tom. Dette tilbudet er dessuten uforpliktende og kan avsluttes når som helst, så det er absolutt et av de beste tilbudene som finnes på det norske markedet.

Før du bestiller en e-sigarett fra DanSmoke anbefaler vi at du leser deg opp på hvordan slike sigaretter fungerer. Alt dette finner du mye informasjon om på nettstedet vårt, og når du føler at du har blitt overbevist, så er det bare å finne raskeste vei til DanSmoke.no før tilbudet utløper.

Kontakt DanSmoke

Vi har registrert følgende kontaktinformasjon for DanSmoke:

Startpakke: DanSmoke tilbyr startpakke som du kan bestille her. Legg merke til at dette er et abonnement.

Tjen penger når du bestiller hos DanSmoke

DanSmoke har et system som utbetaler penger når du tipser vennene dine om startpakke. Det kan du lese mer om her.

Konklusjon

Denne anmeldelsen av Dansmoke var skrevet av Esigarettermednikotin.com som ga nettbutikken 9/10 i rating.
Hva synes du om Dansmoke? Legg igjen en kommentar her eller på erfaringer.net: